* Oturum Aç   * Kayıt Ol

Son ziyaretiniz:
Sistem saati: 09 Oca 2009, 15:32
Cevapsız iletiler
Aktif konular

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Esas Kendi Güvenden Kork
İletiTarih: 13 Kas 2007, 09:19 
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Kullanıcı avatarı

Ruh Hali: Mutlu
Burç: Kova
Takım: Galatasaray
Sınır ötesi operasyon hakikaten “ sinir ötesi” operasyonu dönüştü. Veya daha doğru ismiyle “zevahiri kurtarma operasyonu”. Veya “faturayı sekiz şaşkına çıkartma operasyonu”.

Veya “Azgın kalabalığın yatışması için sekiz kellenin feda edilmesi operasyonu” da denilebilir.

Türlü türlü isimler bulunabilir.

Tarihte örneği çok..

Hepsi de aczin ve zavallılığın işareti olarak tarihe geçmiştir. Çoğu zaman da (tarihçilerin pek sevdiği cümle ile) “bir sonun başlangıcı olmuştur” bu kelle vermeler. Ya padişahın kendi devrinin ya büsbütün imparatorluğun..

PKK tüm tarihinin en aşağılık hareketini yaptı. Sekiz zombi yarattı.

Bu sekiz askeri salmayacaktı.

Mahkeme hangi kararla sonuçlanırsa sonuçlansın Türk halkının gözünde bu sekiz asker daima hain olarak kalacak.

Bu sekiz askerin bundan sonra normal bir hayatları olamayacak.

Sekiz askerin sekizi de çok derin bir yalnızlık içine girecek.

Hayatları kararacak. İş güç unut.

PKK değil ama kendi ellerimizle yarattığımız depresyon onları öldürecek.

Savaş ilan edilince önce gerçek yok olurmuş evet aynen burada da olduğu gibi önce gerçek yok oldu.

Yalan dolan kapladı ortalığı.

Bu ülkede milyonlarca erkek askere gidiyor, milyonlarca erkek eline silah alıyor ve bu ele alınan silahların tutukluk yapabileceğini gayet iyi biliyorken..

Hani nerede şimdi o bilgi? Neden kudurmuş gibi “Türk silahı tutukluk yapmaz” demekteler peki gazetelerin onlara adam gibi bir şey yazsınlar diye verdikleri yorum sayfalarında?

PKK bugüne kadar ki en başarılı terör eylemini gerçekleştirdi. Öldürmedi, bir güzel besledi, 15 gün boyunca da kameraya aldı, sonra en gevşek oldukları anların kolajını yapıp ortalığa saçtı. Belki de topu topu on dakikaydı o anlar.. Bilemiyoruz ki.. O vakte kadar belki de sürekli itişip kakıştılar, tek bir lokma yemedilerler, belki de haplandılar? Biliyor muyuz? Niçin her gördüğünüze inanıyorsunuz?

Ve ne oldu? Türk’ü Türk’e düşürdü. Buncağızları da vursaydı, yek vücut yek irade devam edecektik.

Şimdi dağıldık. İçimize şüphe düştü. Şimdilik sekiz askerden şüphe duyuyoruz, yarın olur o sekiz yüz, sonra sekiz bin.

Bundan sonrasında PKK’nın bir şey yapmasına da gerek yok.

Bir yerden başladı mı çorap söküğü gibi gider. İçimizdeki esas kötülerin, esas hainlerin yalan yanlış bir metin yazıp on kişiye göndermeleri yeter. İnternet üzerinden gelmiş her şeye de inanan saflar da (forvırd salakları) yayar dururlar artık. Kendi güven yer seni..

Ben bu çocukların masum olduğunu düşünüyorum. Suçlarının şaşkınlıktan başka bir şey olmadığına inanıyorum. Bildiğin şaşkın sekiz delikanlı olduklarını düşünüyorum. Kürt, Türk, Boşnak, Çerkez fark etmez, şaşkın sekiz çocuk. Sonları hayrolsun.

Allah inşallah beni yanıltmaz.

Tuğçe Baran

Saçlarındaki aklar tel tel...
Rüzgar "Bémal" şarkısını söylüyor senin için...
Bu dünyaya gelişin farklıydı,duruşun farklı...
Gidişin de öyle mi olmalıydı Bémal!

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz